Op 14 september waren zo’n 75 Horst-buren te gast bij Keurslagers / Versplatform voor een smakelijke editie van Gluren-bij-de-Buren. Ronald Hoevenaars (Versplatform) en Joep Klaver (Keurslagers) vertelden gedreven over de activiteiten waarmee zij de Keurslagers en ook andere versondernemers in Nederland ondersteunen bij hun bedrijvigheden.

Alle gluurders, waaronder de kersverse burgemeester Gerolf Bouwmeester, luisterden aandachtig naar de presentatie. Zo ondersteunt het Versplatform diverse retail-ondernemers op het gebied van marketing, communicatie, vaktechniek & ambacht en winkeladvies, zoals viswinkels en kaas & noten winkels.

Zoals gebruikelijk was er volop gelegenheid tot netwerken tijdens de borrel, die speciaal voor deze keer was aangevuld met een BBQ, verzorgd door de Masterchefs van Versplatform. Vanwege het stormachtige weer werd uitgeweken naar de ruime keuken binnen, die normaal gebruikt wordt voor het ontwikkelen van nieuwe gerechten en wekelijkse kookworkshops voor leden.

Smakelijke editie Gluren bij de Buren bij Keurslagers/Versplatform